Aktiviteter

Foredrag, naturudflugter, biograf,- teater-, og museumsbesøg er blot en lille del af Netværkets kulturelle tilbud. Vi har - kort sagt - mange hyggelige og lærerige fællesarrangementer.

Motion anser vi for en vigtig ting, derfor har vi gennem flere år tilbudt gåture og stavgang flere gange om ugen.

For mange af vore brugere kan weekenderne opleves lange. Derfor foregår en stor del af vore arrangementer i weekender og på helligdage. Det er bl.a. disse aktiviteter, der skaber fællesskab og et netværk, som også rækker udenfor skolens rammer.

 

Indenfor frivilligt arbejde kan vi tilbyde følgende:

  • Hjælp til stedets daglige drift (rengøring, servering af kaffe m.m.)
  • Administrationsarbejde (kontorarbejde inkl. telefonpasning)
  • Sandwichkøkken (tilberedning af lettere frokostretter og sandwiches, der sælges til stedets brugere)
  • Redaktionsarbejde (udgivelse af bladet NETOP).

Du vil opleve en rar atmosfære i et godt samarbejdsklima og opnå færdigheder, du kan bruge både her og andre steder.

Er du interesseret i nogle af disse tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 35 38 65 80 eller e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  

Aktivitetskalender:

 

Onsdag d. 03.04.19 Kl. 16:30

Debatarrangement om Dea Trier Mørch 
Debatoplæg v/ cand.mag. Dorthe Brøgger 
Den danske forfatter og grafiker Dea Trier Mørch har en enkelt og direkte stil, der kan synes banal og simpel. Men tag ikke fejl. Bag det enkle og intime skildrer Dea Trier Mørch livets store spørgsmål. - Forbindelsen mellem samfundsforhold, fællesskaber og politik. Og ikke mindst det enkelte menneskes livsbane fra fødsel til død. Hvad handler livet om? Oplægget vil tage udgangspunkt i disse evigt aktuelle spørgsmål og relatere til nogle af Dea Trier Mørchs vigtigste værker. Både grafik og romaner inddrages. Desuden vil vi debattere: Hvad er kunstens formål? Kan kunst bidrage til samfundets udvikling? Hvis ja hvordan? Og hvor går grænsen mellem almengyldig kunst og selvfremstilling? Alle er meget velkomne til arrangementet, uanset om man har set hendes udstilling på Louisiana eller ej. 
Tilmeldingsfrist: 27/03

 

Lørdag d. 13.04.19 Kl. 10:30

Tur til Boserup skov og se blå anemoner
Vi tager toget til Roskilde og videre med bus og går en tur i dejlige omgivelser. Vi finder et sted at spise vores medbragte mad. Vi slutter af med at finde et sted i Roskilde at købe kaffe og kage.
Mødested: Hovedbanegården, ved nedgangen til spor 3. Toget kører kl. 10.46 mod Roskilde. Fra Roskilde tager vi bus 207 mod Boserup skov kl. 11.32.
Tilmeldingsfrist: 29/03

 

 • Fredag d. 19.04.19 Kl. 11:00

Langfredags-brunch
Traditionen tro spiser vi påskebrunch sammen, dette år på Café Vivaldi på Axeltorv. Prisen er 129 kr. for brunchtallerken inkl. en kop kaffe, the eller juice. Mødested: Axeltorv 1, 1609 København V
Tilmeldingsfrist: 05/04