Aktiviteter

Foredrag, naturudflugter, biograf,- teater-, og museumsbesøg er blot en lille del af Netværkets kulturelle tilbud. Vi har - kort sagt - mange hyggelige og lærerige fællesarrangementer.

Motion anser vi for en vigtig ting, derfor har vi gennem flere år tilbudt gåture og stavgang flere gange om ugen.

For mange af vore brugere kan weekenderne opleves lange. Derfor foregår en stor del af vore arrangementer i weekender og på helligdage. Det er bl.a. disse aktiviteter, der skaber fællesskab og et netværk, som også rækker udenfor skolens rammer.

 

Indenfor frivilligt arbejde kan vi tilbyde følgende:

  • Hjælp til stedets daglige drift (rengøring, servering af kaffe m.m.)
  • Administrationsarbejde (kontorarbejde inkl. telefonpasning)
  • Sandwichkøkken (tilberedning af lettere frokostretter og sandwiches, der sælges til stedets brugere)
  • Redaktionsarbejde (udgivelse af bladet NETOP).

Du vil opleve en rar atmosfære i et godt samarbejdsklima og opnå færdigheder, du kan bruge både her og andre steder.

Er du interesseret i nogle af disse tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 35 38 65 80 eller e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  

Aktivitetskalender:


Lørdag d. 12.01.19 Kl. 13:30

Debatarrangement: 68-ungdomsoprør
Debatoplæg v/ Claus Hagen Petersen
1968 – Året der gav navn til en hel generation

Claus Hagen Petersen giver et signalement af ungdomsoprøret, der som de fleste ”revolutioner” startede i Paris og spredte sig som ringe i vandet over det ganske Europa. Han var selv med til at besætte rektors kontor på Københavns Universitet, der var centrum for de første antiautoritære manifestationer som kom til at præge undervisningssektoren, medieverden, musikken, påklædningen (eller mangel på samme), omgangsformerne, kønsrollerne, familiestrukturerne og mange andre udtryk, som blev en overskrift for en hel generation: ”68´erne”
Kom og vær med i en spændende debat.
Tilmeldingsfrist: 03/01/19.

 

Tirsdag d. 22.01.19 Kl. 17:00

”Hong Cheng”
Vi tager på den kinesiske restaurant ”Hong Cheng”.
Mødested: Jagtvej 219, 2100 Kbh Ø.
Pris: 158 kr. ekskl. drikkevarer.
Tilmeldingsfrist: Senest 15/01/19.

 

Lørdag d.26.01.19 Kl. 14:30

Debatarrangement om Operaen ”Carmen” af George Bizet
Debatoplæg v/ Carsten Bæk
Kom til debatarrangement om filmatiseringen af Carmen - en opera af Georges Bizet. Førsteopførelsen fandt sted i Paris 3. marts 1875 og var et chok for publikum, da de aldrig havde set så realistisk en opera før. Handlingen udspiller sig i Sevilla og omegn omkring 1830 og handler om storrygende fabriksarbejdersker, kriminelle sigøjnere - en heltinde, der har et brug-og-smid-væk-forhold til de mænd, hun møder, og en helt, der er desertør. Og så endda et mord for åbent tæppe. Filmen blev i 1985 nomineret til en Golden Globe statuette for bedste udenlandske film.
Kom og vær med til at debattere handlingen og grunden til at den stadig er populær. Find lighedspunkter til vore dages problemer.
Tilmeldingsfrist: 11/01/19.

 

Lørdag d. 09.02.19 Kl. 13:30

Filmeftermiddag: Mordet i Orientekspressen
Vi genser den gamle film men i den nye indspilning.
Mødested: Den Grønne Dag- og Aftenskole.

Der er efterfølgende mulighed for at spise på Cafe A med kuponer, så der kan købes mad til halv pris.

 

Onsdag d. 13.02.19 Kl. 17:00

”RizRaz”
Vi spiser på restaurant ”RizRaz”.
Mødested: Store Kannikestræde 19, 1169 Kbh. K
Pris: Middelhavsbuffet 99kr ekskl. drikkevarer og kød/fisk kan tilkøbes. Vi har menukort på skolen, du kan vælge fra, hvis andet end buffet ønskes.
Tilmeldingsfrist: 30/01/19.

 

Lørdag d. 16.03.19 Kl. 13:30

Debatarrangement: Du bliver syg af at være sur
Debatoplæg v/ cand.phil. Heidi Schønberg
Forskning viser, at negativitet avler negativitet. Hvis vi hver dag udsættes for mere end 30 minutters brok, kan vi tage skade af det. Negativitet findes overalt, og den smitter umærkeligt – vi ser fejl, problemer og hindringer i stedet for chancer og muligheder. Den sænker vores mentale udvikling, hæmmer kreativiteten og tapper os for energi. Vær med i en spændende debat og få nogle tips til, hvordan du kan undgå at blive suget ind af omgivelsernes negativitet og i stedet komme ind i en positiv livsbane. Negativitet og fejlfinding er ikke andet end en dårlig vane, og vaner kan ændres. Jo mere positiv, du er, des mere positivt vil du tiltrække
Tilmeldingsfrist: 05/03/19.